Reducere. Toporisca robusta si rezistenta cu lama confectionata din otel 440C. Caracteristici: Lungime topor: 22.8cm; Lungime tais: 7cm; Lama: otel 440 C; Oc...
Reducere. Geanta plasa oportuna pentru pastrarea sau uscarea boilie la pescuit. Datorita manerului se poate agata usor, se tine comod in mana. Accesul in ea ...
Reducere. Daca iti plac activitatile outdoor, sau mai mult decat atat ai savura o ceasca de ceai sau de cafea oriunde te-ai afla, atunci setul Delphin AREA C...
Reducere. Delphin Area Foody Carpath este un set de tacamuri pentru doua persoane. Este special conceput pentru pescari si pentru cei care iubesc drumetiile ...
Reducere. Descriere: Voblerul Herakles Trout Area Moth F 3.7cm/2.2g este un un vobler de tip crank, special creat pentru pescuitul la pastrav. Caracteristici...
Reducere. Descriere: Voblerul Herakles Trout Area Moth F 3.7cm/2.2g este un un vobler de tip crank, special creat pentru pescuitul la pastrav. Caracteristici...
Reducere. Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură făr...
Reducere. Geanta Delphin Area CARRY Carpath XL, 55x35x30cm Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapu...
Reducere. Rucsacul pentru pescuit Delphin AREA Carper este unul foarte practic cu un design foarte inteligent. Pescarul poate sa puna toate echipamentele si ...
Reducere. Delphin AREA este o serie de genti prelucrate la un nivel de varf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusatura far...
Reducere. Delphin Area Stick este o husa cu pereti exteriori intariti suplimentar, special conceputa pentru depozitarea si transportul pichetilor cu lungimea...
Reducere. Geanta Delphin Area CARRY Carpath, marime 3XL este o geanta practica in care puteti depozita majoritatea echipamentele si accesoriile. Aceasta gean...
Reducere. Descriere: Voblerul Herakles Trout Area Moth F 3.7cm/2.2g este un un vobler de tip crank, special creat pentru pescuitul la pastrav. Caracteristici...